srce-vatreno-1


sretno-vatreni-2

Maksimirski Minus Zwei cener

Pozivamo vas na kros utrku "Maksimirski Minus Zwei cener" koja će se održati u subotu 2. 4. 2016. godine u Zagrebu u parku Maksimir s početkom u 11 sati.

Za sve one koji vole trčanje, a vole biti i boraviti u prirodi Atletski klub Maksimir u suradnji sa Zagrebačkim dijabetičkim društvom i Domom zdravlja Zagreb – Centar obilježit će ovogodišnji Svjetski dan zdravlja, u subotu, 2. travnja u Parku Maksimir jedinstvenom kros utrkom na 8 km s ciljem promocije zdravog načina života i uživanja u prirodi. Jedan od glavnih ciljeva je promicanje sportske rekreacije, unapređenje zdravlja i kvalitete življenja. Kako je za preventivu razvoja dijabetesa bitna tjelesna aktivnost, želimo poslati poruku građanima da je izuzetno važno kretati se, bilo da se radi o šetnji, trčanju, vožnji biciklom, ili nekoj sličnoj aktivnoti.
U sklopu događanja, prije i nakon utrke, stručno osoblje Doma zdravlja Zagreb – Centar i volonteri Zagrebačkog dijabetičkog društva održat će mjerenja šećera i tlaka, dijelit će se stručni savjeti od strane liječnika, te će se promovirati i pilot- projekt „Ponesi svoj glukometar u svoj Dom zdravlja".

Maksimirski minus zwei cener
Nalazite se ovdje: Home Događanja Maksimirski Minus Zwei cener