srce-vatreno-1


sretno-vatreni-2

DOM ZDRAVLJA ZAGREB - CENTAR I OVE JE GODINE SUDJELOVAO NA SAJMU PRAVO DOBA 50+

Na Zagrebačkom velesajmu od 17. do 19. svibnja 2018. održan je sajam Pravo doba – Sajam za zrele generacije.
Uzimajući u obzir trend rasta udjela generacija 50+ u ukupnom stanovništvu Republike Hrvatske, Sajam je organiziran s ciljem podizanja društvene svijesti o važnosti promicanja zdravog i aktivnog starenja.

Opširnije...

Protokol o postupanju i preporuke za zaštitu od vrućine

U zadnjem desetljeću uočava se trend porasta temperature u ljetnom razdoblju što utječe na zdravstveno stanje milijuna ljudi. Svijet već sada osjeća štetne učinke koji će se vjerojatno i povećati zbog toplinskih valova. U Europi je već zabilježen porast smrtnosti povezan s velikim vrućinama pa je stoga pri Ministarstvu zdravstva organizirana radna skupina koja je izradila tekst „Protokola o postupanju i preporuke za zaštitu od vrućine"

Opširnije...

Znanstveni Simpozij "Prevencija zloćudnih tumora kože, Grad Zagreb, primjer dobre prakse"

Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo, u suradnji s Gradskom ljekarnom Zagreb, Klinikom za kožne i spolne bolesti Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice, Referentnim centrom za melanom Ministarstva zdravstva RH, Hrvatskim dermatovenerološkim društvom Hrvatskog liječničkog zbora, Školom narodnog zdravlja "Andrija Štampar" Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Udrugom za prevenciju zloćudnih tumora kože "Zdravi pod suncem" organizira Znanstveni Simpozij „Prevencija zloćudnih tumora kože, Grad Zagreb, primjer dobre prakse", a koji je namijenjen zdravstvenim djelatnicima.

Opširnije...

Sretan Međunarodni dan sestrinstva

Svim medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima upućujemo iskrene čestitke povodom Međunarodnog dana sestrinstva!
 
Dom zdravlja Zagreb – Centar
Ravnateljica doc.dr.sc. Antonija Balenović dr.med.

ČETVRTO IZDANJE UTRKE "MAKSIMIRSKI MINUS ZWEI CENER"

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja pod sloganom  "Zdravlje za sve“ održalo se četvrto izdanje utrke " Maksimirski Minus Zwei Cener" u subotu, 07. travnja 2018. godine, s početkom u 11.00 sati u parku Maksimir.

Opširnije...

Nalazite se ovdje: Home Vijesti