srce-vatreno-1


sretno-vatreni-2

Održan DAN LIJEČNIČKIH KARIJERA U REPUBLICI HRVATSKOJ

U sklopu Dana liječničkih karijera u Republici Hrvatskoj, koji se održao 10.lipnja 2016. na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Dom zdravlja Zagreb - Centar predstavio je svoj program poticajnih mjera zapošljavanja liječnika u Republici Hrvatskoj.


Predstavljanje je bilo putem izložbenog prostora u obliku štanda na kojem su se izmijenjivali specijalizanti našeg Doma zdravlja i dijelili letke, promotivne materijale i informacije svim zainteresiranim posjetiteljima. Također, predstavljanje programa specijalizacija za 2016.godinu kao i mogućnosti koje Dom zdravlja Zagreb-Centar nudi ponuđen je i preko 10 minutnog predavanja u sklopu programa.

Liječnici koji su sudjelovali, svi redom specijalizanti Doma zdravlja Zagreb-Centar, su: Sanja Ostrman, dr.med., Jelena Stanić, dr.med., Petra Bučević, dr.med., Nada Pjevač, dr.med., Renata Romić, dr.med., Katarina Bojanić, dr.med., Iva Martinac, dr.med., Danijela Markota Rašić, dr.med., Vedrana Golubić, dr.med., Asja Ćosić Divjak, dr.med., Vanja Pintarić Japec. dr.med., Ino Protrka, dr.med. i Alberta Kapural, dr.med.

S obzirom na veliki odaziv specijalizanata, bili smo daleko najbrojniji i zajedno s našom ravnateljicom uspješno predstavili svoj kolektiv i prednosti rada u njemu.

..jer samo timski rad zadatke dijeli a uspjeh udvostručuje!
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Održan DAN LIJEČNIČKIH KARIJERA U REPUBLICI HRVATSKOJ