srce-vatreno-1


sretno-vatreni-2

Javnozdravstvena akcija "Prepoznaj moždani udar"

Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo u suradnji s Kliničkim bolničkim centrom Zagreb, Klinikom za neurologiju, Nastavnim zavodom za hitnu medicinu grada Zagreba, Zagrebačkom zakladom za pomoć osobama oboljelim od cerebrovaskularnih bolesti te Spes – društvom za pomoć neurološkim bolesnicima, uoči Svjetskog dana moždanog udara koji se obilježava 29. listopada, održati će veliku javnozdravstvenu akciju "Prepoznaj moždani udar" u gradu Zagrebu.
Cilj akcije koja će se provesti pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba je upoznati širu javnost sa sve većim rizikom od moždanog udara, te podići razinu svjesnosti o prepoznavanju i mogućnostima zbrinjavanja moždanog udara. Također velika važnost ovoga Projekta jest edukacija zdravstvenih djelatnika koji na bilo koji način sudjeluju u zbrinjavanju osoba sa znakovima akutnog moždanog udara, te edukacija opće populacije.

Javnozdravstvena akcija „Prepoznaj moždani udar" u gradu Zagrebu održati će se dana 17. rujna 2016. na Trgu Petra Preradovića u vremenu od 10.00 do 13.00 sati, prema programu iz Priloga. Pozivamo Vas da podržite akciju svojim dolaskom.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Prilog

plakat b1
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Javnozdravstvena akcija "Prepoznaj moždani udar"