srce-vatreno-1


sretno-vatreni-2

OTVORENA NOVA ORDINACIJA OBITELJSKE MEDICINE U DOMU ZDRAVLJA ZAGREB CENTAR

S osobitim veseljem možemo podijeliti vijest kako smo 17.10.2016. otvorili novu ordinaciju obiteljske medicine koja se nalazi u Odranskom obrežu.
Otvaranjem ordinacije obiteljske medicine stanovnicima ovog prigradskog naselja omogućena je bolja i dostupnije zdravstvena skrb, potreba i ispravnost odluke za otvaranjem ordinacije obiteljske medicine vidljiva je iz podatka kako je tim koji će raditi na toj lokaciji dočekalo već devetsto potpisa za upis pacijenata.

Brigu o zdravlju stanovnika voditi će doktorica Anita Tomljenović, dr.med., medicinska sestra Davorka Šaban i patronažna sestra Mirjana Šafranec, bacc.med.techn.
U financiranju projekta sudjelovalo je Vijeće Gradske četvrti Brezovica, Gradski ured za zdravstvo i Dom zdravlja Zagreb Centar. Dom Zdravlja Zagreb Centar uložio je oko 70.000 kn, dok je ukupno ulaganja bilo oko 400.000,00 kn. Osim materijalnog ulaganja uložen je i veliki trud djelatnika Doma Zdravlja Zagreb Centar na čelu sa ravnateljicom doc.dr.sc. Antonijom Balenović, dr.med., specijalisticom nuklearne medicine, gradonačelnikom Milanom Bandićem i predsjednikom Vijeća Mjesnog odbora Lukom Šokićem.

Ovoj Svečanosti nazočili su brojni uzvanici Grada Zagreba, Gradskog ureda za Zdravstvo, ravnatelji domova zdravlja i drugi zdravstvenih ustanova koji brinu o zdravlju stanovnika.
Na otvorenju ordinacije dočekalo nas je mnogo okupljenih i zadovoljnih stanovnika mjesta koji su priredili prigodan program uz Kulturno umjetničko društvo „Sveta Ana" i domaće delicije.
Nakon prigodnog i srdačnog govora Ravnateljice Doma Zdravlja Zagreb Centar, pozdrava i podrške Gradonačelnika i Predsjednika Vijeća Mjesnog odbora uslijedilo je otvaranje potpuno novo opremljene ordinacije.

4


4


4


4
Nalazite se ovdje: Home Vijesti OTVORENA NOVA ORDINACIJA OBITELJSKE MEDICINE U DOMU ZDRAVLJA ZAGREB CENTAR