srce-vatreno-1


sretno-vatreni-2

POSJET GRADONAČELNIKA GRADA ZAGREBA I PROČELNICE GRADSKOG UREDA ZA ZDRAVSTVO

Dom zdravlja Zagreb-Centar kontinuirano ulaže velike napore kako bi se poboljšala kvaliteta usluga svim stanovnicima grada Zagreba, ali i uvjeti rada djelatnicima Doma zdravlja.
U subotu 22. listopada 2016. u sklopu obilaska Grada – Gradske četvrti Novi Zagreb - Istok gradonačelnik Gospodin Milan Bandić, dipl. polit. sa pročelnicima gradskog ureda i službi uz pročelnicu Gradskog ureda za Zdravstvo Prof.dr.sc.Mirnu Šitum,prim.,dr.med., te predsjednikom Vijeća gradske četvrti Gospodinom Dinkom Sutonom i predsjednicima Vijeća mjesnih odbora Zapruđe, Dugave, Sloboština, Sopot, Črnomerec i Bartol Kašić obiđena je lokacija Doma zdravlja Zagreb-Centar, Kauzlarićev prilaz 7 - Dugave.

Ravnateljica Doma zdravlja Doc. dr.sc Antonija Balenović,dr. med. sa suradnicima je izvijestila o izvršenim radovima kao i radovima koji su u tijeku.

Tijekom 2016. godine izvršeni su radovi na uređenju dvije stomatološke ordinacije, radovi u patronaži i uređenje fasade. U završnoj fazi su radovi na sanacija krova. Do sada je ukupno uloženo oko 1.600.000, 00 kuna od čega je oko 900.000,00 kuna iz popisa prioriteta decentraliziranih sredstava za 2016. godinu.

a2


a2


a2


a2


a2


Nalazite se ovdje: Home Vijesti POSJET GRADONAČELNIKA GRADA ZAGREBA I PROČELNICE GRADSKOG UREDA ZA ZDRAVSTVO