srce-vatreno-1


sretno-vatreni-2

Treće izdanje utrke Maksimirski Minus Zwei cener

Atletski klub Maksimir i ove će godine u suradnji s Domom zdravlja Zagreb – Centar i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" obilježiti ovogodišnji Svjetski dan zdravlja u Parku Maksimir kros utrkom na 8 km s ciljem promocije zdravog načina života i uživanja u prirodi. Uz glavnu kros utrku, bit će organizirana i kraća UTRKA GRAĐANA NA 2 km te DJEČJA UTRKA.

Obzirom na da imamo utrke za starije (8km i 2km) i za djecu možemo reći da je ovo jedinstvena utrka koju može trčati cijela obitelj. A nakon utrke svi mogu uživati u posjetu ZOO vrtu jer svaki natjecatelj dobiva bon za besplatan ulaz.

maks 2

Start i cilj utrke u subotu je 1. travnja s početkom u 11:00 sati na livadi kod Mogile, gdje će se održavati cjelokupni program.
Najbolji natjecatelji i natjecateljke u glavnoj utrci u ukupnom poretku bit će nagrađeni peharima, a prva tri natjecatelja i natjecateljke u svakoj kategoriji medaljama.
Posebne nagrade dodjeljuju suorganizatori natjecanja Dom zdravlja Zagreb – Centar i Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar. Naravno, za sve sudionike glavne utrke i utrke građana osiguran je bogati startni paket.
Redovne prijave traju do 27. ožujka 2017. godine.
Za utrku se možete prijaviti na stranicama Stotinke.
Sve informacije o utrci dostupne su na stranici utrke ili fejsu.

 maks 3

Nalazite se ovdje: Home Vijesti Treće izdanje utrke Maksimirski Minus Zwei cener