srce-vatreno-1


sretno-vatreni-2

LUČKO – PRIVREMENO PRESELJENJE ZDRAVSTVENIH SLUŽBI NA NOVU ADRESU

Ordinacije opće/obiteljske medicine, dentalne medicine, služba patronaže i ljekarna Doma zdravlja Zagreb-Centar koje su do sada pružale zdravstvenu skrb osiguranicima na adresi Lučko 2a preseljene su na novu adresu Lučko, Unčanska 2 i 2a te su na novoj adresi sve službe Doma zdravlja započele redovan rad od 17. srpnja 2017. godine.

Radno vrijeme službi ostalo je nepromijenjeno te kao i do sada ordinacije zdravstvenu zaštitu pružaju radnim danima u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, a ljekarna radi svaki radni dan od ponedjeljka do petka od 7,00 do 20,00 sati te subotom od 7,30 do 15,00 sati

Podsjećamo, kako je zbog činjenice da se zdravstvena skrb u Domu zdravlja Zagreb–Centar na adresi Zagreb, Lučko 2a, pružala u objektu montažne konstrukcije starosti oko 50 godina čija je obnova zbog dotrajalosti nesvrsishodna, Dom zdravlja Zagreb-Centar pristupio izgradnji novog objekta za pružanje zdravstvene zaštite na istoj lokaciji.

Za vrijeme izgradnje novog objekta nužno je osigurati zamjenski prostor radi osiguravanja kontinuiteta u pružanju zdravstvene skrbi osiguranicima s područja Lučkog i okolnih mjesta u svim postojećim zdravstvenim djelatnostima.
Iz tih razloga je Zaključkom gradonačelnika Grada Zagreba, Domu zdravlja dodijeljen na korištenje prostor na lokaciji Zagreb, Lučko, Unčanska 2 i 2a, koji je adaptacijom prilagođen zahtjevima za obavljanje zdravstvene djelatnosti.
Preseljenje svih zdravstvenih službi na lokaciju Unčanska 2 i 2a je privremene naravi i trajat će do završetka izgradnje novog objekta na lokaciji Lučko 2a.

Udaljenost između tih dviju lokacija (Lučko 2a i Unčanska 2a) nije velika te se time neće poremetiti načelo kontinuiteta i dostupnosti pružanja zdravstvene zaštite osiguranicima.

Na adresu Unčanska 2 i 2a privremeno su preseljeni timovi primarne zdravstvene zaštite, služba patronaže i ljekarna s adrese Lučko 2a čime je osiguranicima, u zamjenskim prostorima, omogućeno nesmetano korištenje cjelokupnih zdravstvenih sadržaja koji su dosada bili smješteni na adresi Lučko 2a, a ujedno i privremenim preseljenjem došlo je već do poboljšanja uvjeta u pružanju zdravstvene zaštite osiguranicima budući da se radi o novouređenim prostorima za obavljanje zdravstvene djelatnosti.

Nalazite se ovdje: Home Vijesti LUČKO – PRIVREMENO PRESELJENJE ZDRAVSTVENIH SLUŽBI NA NOVU ADRESU