srce-vatreno-1


sretno-vatreni-2

PO IZBORU UDRUGE HRVATSKIH PACIJENATA IZABRANE NAJBOLJE ZDRAVSTVENE DJELATNICE ZA 2013.

Mr.sc. Aida Jelaska, dr.med. spec. obiteljske medicine djelatnica Doma zdravlja Zagreb-Centar i Marija Brala, medicinska sestra s Odjela za hematologiju Opće bolnice Zadar, najbolje su zdravstvene djelatnice za 2013. po izboru Udruge hrvatskih pacijenata (UHP).

Čestitamo!
Ravnateljica DZZ-Centar
dr.sc Antonija Balenovic
Dana 06. veljače 2014. godine Udruga hrvatskih pacijenata (UHP) povodom svjetskog dana bolesnika, dodijeljuje Zahvalnice za najbolju liječnicu i za najbolju medicinsku sestru u 2013. godini.

Ministar zdravlja Rajko Ostojić zahvalio je Udruzi pacijenata na pozitivnoj inicijativi i čestitao dobitnicama koje "dan i noć brinu o svojim pacijentima".

Cilj ovog priznanja je poticanje društva na više solidarnosti, humanosti, plemenitosti i zahvalnosti te isticanje pojedinaca u zdravstvenom sustavu koji posvećuju osobitu pažnju svojim bolesnicima.

Ravnateljica Doma zdravlja Zagreb-Centar dr.sc. Antonija Balenović, dr.med uputila je čestitku djelatnici Doma zdravlja mr.sc. Aidi Jelaska, dr.med. spec. obiteljske medicine uz poruku da je ovo izuzetno postignuće rezultat ustrajnog i predanog rada, te dobar primjer svim našim liječnicima da se nesebičnošću i stručnošću mogu postići uspjesi i priznanja za rad.dr jelaska vs
Nalazite se ovdje: Home Vijesti PO IZBORU UDRUGE HRVATSKIH PACIJENATA IZABRANE NAJBOLJE ZDRAVSTVENE DJELATNICE ZA 2013.