srce-vatreno-1


sretno-vatreni-2

ZAHVALA NA PRIKUPLJENOJ POMOĆI ZA POPLAVLJENA PODRUČJA

Pomoć za područja zahvaćena poplavama koju su 28. i 29. svibnja 2014.g prikupljali zaposlenici Dz Zagreb – Centar dostavljena je u Dz Orašje . Prikupljene su 52 kutije uniformi, odjeće, pelena, hrane za djecu, deka i posteljine.
U pismu zahvale koje je stiglo od ravnateljice Dz Orašje prim.dr.med. Ljiljana Leovac stoji :
" Poštovani, donacijom koju ste nam uputili prije nekoliko dana pokazali ste svoje veliko srce i nesebičnu kolegijalnost svih djelatnika Doma zdravlja Zagreb-Centar.
Uniforme i ostalo što ste nam poslali smo u potpunosti iskoristili i stavili odmah u uporabu jer je najveći dio naših radnih uniformi oštećen ili uništen u toku intervencija na terenu tijekom poplava naše Općine Orašje.

Stoga Vam se kao ravnateljica Doma zdravlja Orašje i kao dugogodišnji liječnik zahvaljujem na brizi i donaciji koju ste nam uputili i nadam se da ćemo imati prilike da Vam se bar nekada odužimo i da Vas ugostimo u našem Domu zdravlja ukoliko budete u prilici da nam dođete u posjetu "
Ravnateljica Dz Zagreb – Centar dr. sc. Antonija Balenović, dr.med. upućuje zahvalu svim zaposlenicima Dz Zagreb – Centar koji su sudjelovali u prikupljanju pomoći kao i dobrim ljudima izvan Dz koji su nam dali svoje kontakte u slučaju da dođe do problema na putu do Orašja.
Ravnateljica Dz Zagreb - Centar
dr.sc.Antonija Balenović, dr.med.
Nalazite se ovdje: Home Vijesti ZAHVALA NA PRIKUPLJENOJ POMOĆI ZA POPLAVLJENA PODRUČJA