srce-vatreno-1


sretno-vatreni-2

Osvrt na edukaciju "Kronične rane“ održan dana 17. rujna 2014.g.

Tečaj trajne edukacije pod nazivom „Kronične rane" u organizaciji Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba i Referentnog centra za kronične rane MZ-a RH i KBC „Sestre milosrdnice" klinike za kožne i spolne bolesti te organizacijskim odborom na čelu sa prof. dr.sc. Mirnom Šitum, prim., dr. med. pročelnicom Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba i voditeljicom Referentnog centra za kronične rane MZ-a RH održan je 17. rujna 2014. g. na lokaciji Av. V. Holjevca 22 u Sigetu.
Predavači su bili vodeći stručnjaci na tom području, a odaziv na edukaciju je bio iznimno velik tako da je dvorana bila ispunjena do zadnjeg mjesta. Glavni cilj edukacije bio je predstavljanje najnovijih dostignuća u procjeni, tretiranju i liječenju kroničnih rana kao i naglašavanje važnosti suradnje između liječnika obiteljske medicine i stručnjaka Referentnog centra za kronične rane.
Zahvaljujemo svim sudionicima koji su prisustvovali edukaciji te se nadamo da je to početak jedne dobre i kvalitetne suradnje Referentnog centra za kronične rane MZ-a RH, KBC „Sestre milosrdnice" klinike za kožne i spolne bolesti i DZ Zagreb Centar.

Ravnateljica DZ Zagreb-Centar
dr.sc. Antonija Balenović dr.med.
No images availabe
Nalazite se ovdje: Home Vijesti Osvrt na edukaciju "Kronične rane“ održan dana 17. rujna 2014.g.